Valitse sivu

Vuokraus

Sony FDR-X1000 

Sonyn  4K tarkkuuteen pystyvä action kamera. Roiskevesi ja sääsuojattu ilman koteloa, kotelon kanssa vesitiivis 10m asti. Mukana 64 tai 32Gt muistikortti, kaksi akkua ja 2-3 kameran setissä erillinen kaksois laturi. Erilaisia kiinikkeitä, mm. kypärään, ohjaustankoon, tuulilasiin, turvakaareen ja myös koiravaljaat. Kauko-ohjaus android puhelimella, myös monikamera ohjaus. Tallentaa myös GPS:n avulla reitin tiedot. 

Saatavilla 1-3 kpl. 

https://www.sony.fi/electronics/actioncam/fdr-x1000v-body-kit

Hinnat, sis alv 24% :
1 kamera + varusteet alk. 20€/ vrk – 60€/ vko
2 kameraa + varusteet alk 30€/ vrk – 100€/ vko
3 kameraa + varusteet alk 45€/ vrk – 150€/ vko

Lähetys Mh tai Posti, alkaen 8€ /suunta. Korvaushinta kadonneen tai rikkoutuneen kameran osalta 370€. 

Falcon Eyes SSK-2200D Salamasetti

Harrastelijalle ja kotikäyttöön soveltuva kahden salaman setti. Erityisesti tuotekuvauksiin ja pieneen tilaan, lemmikki- tai lapsikuvaukseen. Mukana jalustat ja softbox- heijastimet. Laukaisu kaukosäätimellä tai orjasalama toiminnolla. Toimii verkkovirralla, ei siis sovellu ns. kenttäsalamaksi eikä muutoinkaan ulkokäyttöön.

Hinnat sis. alv24% alkaen 30€/ vrk – 100€ /vko

Lähetys Mh tai posti. Korvaushinta kadonneen tai rikkoontunen, korjauskelvottoman, salaman osalta 110€/kpl.

Videovalot ”Softbox”

Jatkuvaan valaistukseen soveltuvat softbox valot jalustoilla ja heijastimilla. Verkkovirtakäyttöiset, ei himmennystä, valaisun voimakkuus säädetään etäisyydellä ja suunnalla. Soveltuu erituisesti pieneen tilaan, vaikka muutaman henkilön valaisemiseen, tuotekuvaukseen tai yhdessä salamasetin kanssa.

Hinnat sis. alv 24% alkaen 20€/ vrk – 60€/ vko

Lähetys Mh tai posti. Korvaushinta kadonneen tai rikkoontuneen, korjauskelvottoman valaisimen osalta 80€/kpl.

 

Järjestelmäkamerat ja varusteet

Saatavana myös peilittömät digijärjestelmäkamerat, Panasonic G7 ja G80 erilaisilla objektiiveilla. Myös olkapäävakain ”rigi” ym. lisävarusteita videokuvaukseen. Molemmat kamerat tuottavat max 100Mpbs 4K videota sekä tietenkin 1080p fullHD videota.  G80 malli myös säänkestävä sekä runkovakaajalla varustettu.

Järjestelmäkameroiden ja varusteiden hinnat tarvittavien varusteiden ja vuokra-ajan mukaan. Kysykää tarjous!

Esitystekniikka

Televisiot, näytöt 22-42″ messuile ja tapahtumiin. Erilaisia järjestelmiä rakennetaa ntarpeen mukaan. Esimerkiksi messuosastolle kaksi näyttöä, sama kuva ja valittavissa monta eri lähdettä, vaikka livekuvaa messuilta tai mainosvideoita, PP esitys läppäriltä ym. Saatavana myös Blu-ray/DVD soitin, Android media toisitin wifillä ym. 

Teen myös toiveidenne mukaista sisältöä, esimerkiksi tuotteen valmistajan omien videoiden ja myyjän videoiden yhdistäminen. 

 Esitystekniikan vuokraus ja sisällän luonti sopimuksen mukaan. Ottakaa yhteyttä!

Saatavilla myös heijastimia, taustakankaita ym.

Hinnat viitteelisiä, samoin kuljetusten hinnat, muutoin noudettuna Mikkelin Otavasta. Tarvittaessa vuokrattavat tavarat voidaan tuoda paikalle, sekä opastaa käyttööotossa erillisen sopimuksen mukaisesti.

Haluatko tietää lisää?

Jos olette kiinostuneita yhteistyöstä, jättäkää viesti, otan yhteyttä takaisin!